Transfergeruchten van de dag: Legear via Mechelen naar Olympiakos?

Transfergeruchten van de dag: Legear via Mechelen naar Olympiakos?
Foto: © SC

Nog acht dagen scheiden ons van de transferdeadline en tot nu toe is het eigenlijk nog vrij rustig gebleven op de transfermarkt. We verwachten echter dat de bom nog barst en ondertussen dendert de geruchtentrein verder.

Soap Legear ten einde?

De soap rond Jonathan Legear lijkt (bijna) ten einde. Hij zou een contract tekenen bij Olympiakos voor drie jaar. De vraag is nu vooral wat hij de komende maanden zal doen. KV Mechelen droeg de voorkeur weg, maar ook bij Standard hopen ze hem nog binnen te halen. Update: Standard lijkt geen interesse (meer) te hebben in de speler.

El Ghanassy naar Al Ain?

Het ziet er naar uit dat AA Gent van zijn enfant terrible af is. Yassine El Ghanassy kan naar Al Ain en is al in Saoedie-Arabië om te onderhandelen. Op clubniveau is er al een akkoord gevonden. Update: deze zaak is ondertussen officieel rond. Ook Cendros en Kola zullen overigens vandaag verkassen bij AA Gent.

PSG wil tot het uiterste gaan

PSG is van plan om geld uit te geven met hopen als dat moet. Voor Paul Pogba van Juventus willen ze maar liefst 70 miljoen euro bieden, voor Eden Hazard van Chelsea zelfs 80 miljoen euro. 

Mata op weg naar United

Juan Mata lijkt Chelsea te zullen gaan verlaten voor Manchester United. Daar willen ze nog iets maken van het seizoen, dat rotslecht begon. Voor 44 miljoen euro wisselt Mata van club, als hij er op persoonlijk vlak uitraakt met de club uit Manchester.

Verbist naar Antwerp?

De kans bestaat dat Bram Verbist alsnog een nieuwe club gevonden heeft: Antwerp. Die tweedeklasser trok echter onlangs al een extra doelman aan, dus is het maar de vraag wat de rol van Verbist bij de Antwerpse club kan worden.

Haalt Anderlecht spits in Spanje?

Anderlecht zou in contact staan met Thievy Bifouma. De Franse spits speelt bij Espanyol weinig en kan dus mogelijk goedkoop verkassen.

Genkse talenten richting uitgang

Jordy Croux en Muhammed Mert zijn bijna weg bij Racing Genk. Voor de ene ligt een deal klaar bij Charleroi, voor de andere bij Fortuna Sittard. 

Lukaku + Courtois = Diego Costa?

Volgend seizoen drie Belgen bij Atlético Madrid? Het zou zomaar kunnen, aangezien Romelu Lukaku en Thibaut Courtois als pasmunt zouden kunnen worden gebruikt in een deal om Diego Costa naar Chelsea te halen.

Salah vervanger van Mata?

Als Mata vertrekt bij Chelsea, lijkt het nu met Salah van Basel al een vervanger binnen te gaan rijven.

Hazard blijft

Thorgan Hazard blijft op post bij Zulte Waregem tot het einde van het seizoen. Daarmee is de soap rond zijn persoon vermoedelijk definitief beklonken

Derde Rouche naar Charlton

Roland Duchâtelet stalt ook Anil Koç bij Charlton Athletic.

Nigeriaanse international voor Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft zich verzekerd van de diensten van Reuben Gabriel. De Nigeriaans international tekende een overeenkomst voor anderhalf seizoen.

Essien op weg naar Milaan?

Michael Essien zou op het punt staan om een overeenkomst te tekenen bij AC Milan. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat er een akkoord is tussen alle partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties