Reactie Veselinovic enorm ontgoocheld: "Kreeg geen enkele kans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Veselinovic enorm ontgoocheld: "Kreeg geen enkele kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging gisteren onderuit bij KV Oostende. Vooral Dalibor Veselinovic zat achteraf met een pak vragen. "Die bal kwam gewoon niet in de box."

Cédric De Volder in Oostende

Dalibor Veselinovic was de voorbije weken nochtans op dreef. De huurling van RSC Anderlecht lag met enkele doelpunten aan de basis van de mooie tien op twaalf van de Leeuwen. "Maar ik kan deze keer niet tevreden zijn over mijn prestatie. Eigenlijk heb ik geen enkele kans gekregen. Die bal kwam gewoon niet in de box."

"Balans wordt pas op einde van seizoen gemaakt"

En daar had de felle wind een pak mee te maken. "Maar dat mogen we niet als excuus inroepen", is de boomlange Serviër eerlijk. "De wind speelde een rol voor beide teams, hé. Al was het natuurlijk moeilijk voetballen. Het leer maakte de meest onverwachte capriolen."

Door de overwinningen van - op RAEC Mons na - alle rechtstreekse concurrenten vertoeft Waasland-Beveren opnieuw onder de rode lijn. "We hebben de partij vandaag verloren na de 1-1", besluit Veselinovic zijn analyse. "Maar de balans wordt pas op het einde van het seizoen gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties