Reactie Cissé: "Geen geluk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Cissé: "Geen geluk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk-aanwinst Cissé was zowat de enige op niveau bij de thuisploeg in het 1-2 verlies tegen AA Gent. De vleugelspeler dweilde steevast de lijn af en gaf de assist voor de kopbalgoal van Vossen.

Sander De Graeve in Genk

Het was een mooie voorzet, die naar Vossen. In de tweede helft deed hij zijn kunstje nog eens over, maar toen schudde Sels een mirakelsave uit zijn handschoenen. "Vandaag moesten we gewoon winnen. Ik gaf een assist, maar ik win liever dan ik een assist geef. Het is jammer dat die tweede kopkans van Jelle er niet in ging. We hadden gewoon geen geluk vandaag."

Racing Genk begon slecht aan de partij. "We zaten in die eerste tien minuten echt niet in de wedstrijd. We slikten ook goals op slechte momenten. De match was nog maar pas bezig of we stonden al op achterstand. Vlak voor de rust kregen we dan die 1-2 tegen."

Op links was Cissé een gesel voor rechtsachter Rafinha. Die had alle middelen nodig om de vleugelspeler af te stoppen. Ook Puljic ging er eens met een vliegende tackle in. "Of ik een been kwijt was als ik niet sprong? Misschien wel", aldus Cissé. "Eerlijk? Ik was aan het wachten op die tackle, zo kon ik hem voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties