Clifford ambitieus: "Antwerp maakt nog goede kans op promotie"
Redactie
| 28 reacties
Clifford ambitieus: "Antwerp maakt nog goede kans op promotie"

Billy Clifford heeft de eerste trainingen bij Antwerp FC achter de rug. De huurling van Chelsea wil de fans alvast een overgetelijk seizoen schenken. "We maken nog steeds een goede kans op promotie."

Door Cédric De Volder

Billy Clifford werd onlangs afgetest bij KV Mechelen, maar versierde een (huur)contract bij Antwerp FC. De 21-jarige middenvelder kan alvast mooie adelbrieven voorleggen. Maar wat weet zo'n jongen van the Great Old?

"Antwerp FC is geen onbekende naam over het Kanaal", aldus Clifford in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Niet elke club zet een samenwerking op poten met Manchester United, hé. Bovendien kende ik John Bostock en Jimmy Floyd Hasselbaink al langer."

"Antwerp-fans zingen zelfs Engelstalige liedjes"

Al blijft het vreemd dat een talent van the Blues voor een Belgische tweedeklasser kiest. "Ik vind dat helemaal niet vreemd. Voetbal wordt overal ter wereld op dezelfde manier gespeeld. Het is voor mij vooral belangrijk om minuten te maken in een eerste elftal."

"En ik voel me al een beetje thuis, hoor", lacht de Britse jeugdinternational. "Ik woonde afgelopen zaterdag de wedstrijd van Antwerp tegen Tubeke bij. De Bosuil is een kolkend stadion! Bovendien zingen de fans Engelstalige liedjes. (lacht) Maar dat is niet alles. Ik kreeg ondertussen al een telefoontje van Thorgan Hazard. Wist je trouwens dat ook Romelu Lukaku een persoonlijke vriend is?"

"Kreeg al een telefoontje van Thorgan Hazard"

"Ik hoop dat ik de fans nog mooie momenten kan schenken", besluit Clifford. "Antwerp kampeert momenteel op de zesde plaats, maar ik ben er zeker van dat er nog een goede kans is om te promoveren. Elk team maakt toch eens een moeilijke periode door?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties