Reynders: "Harbaoui naar China? Dat is krantenpraat"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Reynders: "Harbaoui naar China? Dat is krantenpraat"
Foto: © SC

Sporting Lokeren zat vandaag in het epicentrum van de geruchtenmolen. Hamdi Harbaoui was al op weg naar China, terwijl Mateja Kezman uit voetbalpensioen zou worden gehaald. "Maar dat klopt allemaal niet", is Willy Reynders duidelijk.

Door Cédric De Volder

Er zou immers een miljoenenbod zijn binnengekomen op Daknam voor Hamdi Harbaoui. Volgens de geruchtenmolen zou de aanvaller dicht bij een overgang naar Guanghzou R&F gestaan hebben. Sporting Lokeren weigerde en de Tunesiër blijft gewoon in België. Al is dat een vreemde gedachtegang: de Tunesiër stond enkele weken geleden immers enorm dicht bij de uitgang na een aanvaring met Peter Maes.

"Geen telefoon of fax uit China ontvangen"

"Maar daar is helemaal niets van aan", reageert Willy Reynders aan de redactie van Voetbalkrant.com. "Dat is allemaal krantenpraat, hé. Ik heb alleszins geen telefoon of fax uit China ontvangen."

Ook Mateja Kezman werd onmiddellijk in de deal betrokken. Lokeren zou de voormalige aanvaller van Atlético Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain graag uit voetbalpensioen roepen om eventjes te depanneren. Een gerucht dat ook door Reynders meteen in de prullenmand werd gegooid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties