Menzo: "Ik zal nog eens in hoofd van John kruipen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Menzo: "Ik zal nog eens in hoofd van John kruipen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK ontvangt vanavond RSC Anderlecht. Vooral Stanley Menzo wil geen tweede keer op rij verliezen van boezemvriend John van den Brom. "Ik moet hem trouwens nog steeds die fles wijn."

Lierse SK en RSC Anderlecht trappen vanavond het voetbalweekend al op gang. In de heenwedstrijd werd een sterk Lierse nog met het kleinste verschil verslagen door een destijds zwalpend Anderlecht. Tijd voor revanche, Stanley?

"We speelden toen tegen een volledig ander team", aldus de oefenmeester van de Pallieters in Het Nieuwsblad. "Bram Nuytinck en Luka Milivojevic stonden bijvoorbeeld nog in de basiself. Guillaume Gillet was nog de vaste rechtsback."

De geelhemden tankten vorig weekend alvast een pak vertrouwen in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. "Maar ik vrees dat we niet op dezelfde manier kunnen voetballen vanavond. In Kortrijk speelden we achterin man op man. Deze keer zal het ganse team ook verdedigende taken moeten vervullen, hoor."

Bovendien staat Menzo voor de tweede (Belgische) keer tegenover boezemvriend John van den Brom. "En dat maakt het toch speciaal", besluit de veldheer. "Of er opnieuw een flesje wijn op de wedstrijd staat ingezet? Ik moet John er zelfs nog eentje (lacht) Maar ik weet hoe hij denkt. Ik zal nog eens in zijn hoofd moeten kruipen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties