Reactie De Petter: "We hebben nooit geloofd in play-off I"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
De Petter: "We hebben nooit geloofd in play-off I"
Foto: © SC

Na 2 opeenvolgende overwinningen was KV Mechelen zaterdagavond een maatje te klein voor Racing Genk. Door die nederlaag moeten de Maneblussers de laatste hoop op play-off I opbergen, al benadrukt De Petter dat de spelersgroep daar nooit in heeft geloofd.

Door Robby Morren

"We zijn op een sterke tegenstander gebotst", gaf De Petter eerlijk toe. "We waren niet verrast want we wisten wel dat Genk over veel kwaliteiten beschikt. We hebben ons best gedaan, we kunnen niemand een gebrek aan inzet verwijten."

"Na de 0-1 hebben we geprobeerd meer druk naar voor te zetten en dan ontbrak het ons aan dat tikkeltje geluk waardoor de ballen in de zestien net niet goed vielen voor ons."

"Niet euforisch worden na een overwinning, maar ook niet depressief na een nederlaag"

Na deze nederlaag moet KV Mechelen de laatste hoop op play-off I opbergen. "Maar wij hebben nooit geloofd in play-off I. Waar haal je dat toch?", klinkt de middenvelder fors. "Je kan daar natuurlijk wel op hopen maar ik weet best dat dat niet realistisch is."

"Ons doel is om zo snel mogelijk zekerheid te verwerven over deelname aan play-off II. We hebben de voorbije drie wedstrijden een 6 op 9 gehaald, dus de balans is positief. We zijn natuurlijk ontgoocheld na een nederlaag maar Genk was de betere ploeg. We moeten niet euforisch worden na een overwinning, maar ook niet depressief na een nederlaag", besluit De Petter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties