Reactie De Sutter: "Lastig om zo'n muur te slopen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De Sutter: "Lastig om zo'n muur te slopen"
Foto: © SC

Tom De Sutter vierde gisterenavond zijn rentree in de basiself bij Club Brugge. De aanvaller was al bij al tevreden met zijn wedstrijd. "Het was telkens net niet, hé."

Cédric De Volder in Brugge

Tom De Sutter kreeg enkele mogelijkheden om zijn rentree in de basiself te bekronen met een doelpuntje. Vooral in de eerste helft zou een spits in topvorm altijd het openingsdoelpunt geprikt hebben. "Maar ik ben eigenlijk tevreden met mijn partij. Het is normaal na twee maanden blessureleed om moeite te hebben in de afwerking."

"Venijn zat echt wel in de staart, hé"

Blauw-zwart moest letterlijk tot de laatste minuten knokken om de overwinning op zak te steken. "En het is dan ook onze verdienste dat we bleven vechten", blijft De Sutter positief. "Het venijn zat echt wel in de staart, hé. Maar dat is eigenlijk normaal. Op zo'n moment in de wedstrijd laat elke ploeg steekjes vallen."

Toch kan Michel Preud'homme niet tevreden zijn met het vertoonde spel. Heeft Club een probleem met het oog op play-off I? "Het is lastig om zo'n muur te slopen", besluit de voormalige prijsschutter van RSC Anderlecht. "Bovendien hadden we het merendeel van het balbezit. De laatste pass kwam telkens niet aan. Anders hadden we op z'n minst tien open doelkansen gekregen. Zo slecht was het dus niet." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties