Reactie Dury: "Hard gewerkt voor een puntje"

Dury: "Hard gewerkt voor een puntje"
Foto: © SC

Zulte Waregem en Lokeren deelden de punten aan de Gaverbeek. Na de wedstrijd was de coach van Essevee al bij al tevreden met de puntendeling.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik denk dat het nu al jaren is dat Lokeren corners geeft en dat er iemand voor de keeper staat", begon Dury over het tegendoelpunt. "Zo geef je Lokeren de mogelijkheid om op voorsprong te komen en tegen een team als Lokeren moet je proberen op voorsprong komen."

"Als je achterkomt, dan kan je de wedstrijd niet in handen nemen en onder controle houden. Dat was vandaag het probleem. Het was jammer dat we vandaag niet konden scoren voor de pauze. Dan heb ik bijgestuurd, om meer automatismen te krijgen op rechts met De fauw."

"Lokeren blijft op vijf punten"

Essevee moest uiteindelijk diep gaan om een puntje te redden. "We hebben alles gegeven en gevochten voor het puntje. We zijn diep gegaan en hebben hard gewerkt."

"Maar Lokeren blijft op vijf punten, dus al bij al moeten we blij zijn met dit puntje. Het was een lastige wedstrijd."

"Of we nog iets kunnen doen aan Standard", ging Dury nog even over de competitieleider verder. "Ze zijn heel sterk en spelen een snel, vertikaal spel met goede spitsen. Maar alles kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties