Het vreemde verhaal over de blessure van Kallstrom

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Het vreemde verhaal over de blessure van Kallstrom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Over de blessure van Arsenal-aanwinst werd de voorbije dagen in de Britse pers heel wat gespeculeerd. Intussen schepte Wenger duidelijkheid over de situatie. Hij gaf toe dat de speler met een blessure naar Londen afreisde.

Het verhaal over de kwetsuur van Kallstrom is op zijn minst vreemd te noemen. De middenvelder werd immers gehaald om de blessures van Ramsey en Wilshere op te vangen, maar bleek dan zelf onbeschikbaar te zijn met rugproblemen.

De Zweed was twee dagen voor zijn aankomst in Londen op zijn rug gevallen, maar de blessure leek niet al te ernstig. Toch zou Kallstrom tot eind februari of misschien zelfs tot half maart aan de kant staan, zo gaf Wenger toe aan Sky Sports.

"Het was Kallstrom of niets"

Men kan zich dan ook afvragen waarom Arsenal toch besliste om de transfer, op huurbasis, te laten doorgaan. Enerzijds ging Spartak Moskou ermee akkoord om de kosten te delen: zolang de Zweed niet kan voetballen, staan zij in voor zijn loon. Anderzijds bleek de druk bijzonder groot: enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt was het ‘Kallstrom of niets’. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties