KV Oostende doet oproep na rellen tijdens bekerwedstrijd

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
KV Oostende doet oproep na rellen tijdens bekerwedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft op zijn officiële webstek een oproep gedaan aan zijn supporters om de positieve flow rond de promovendus vast te houden. De kustploeg hoopt dat de fans de club positief blijven aanmoedigen, zonder rellen en dergelijke.

KV Oostende legde een knap parcours af in de Cofidis Cup, maar moest eerder deze week zijn meerdere erkennen in Lokeren. De Waaslanders haalden het na een beklijvende strafschoppenreeks.

De bekermatch werd jammer genoeg overschaduwd door rellen, waardoor de wedstrijd even stillag. KV Oostende hoopt dat in de toekomst te vermijden en daarom doet het een oproep aan iedereen die de club een warm hart toedraagt. Hieronder lees je het bericht van KVO.

Beste KVO-fans,

De bekeruitschakeling en de manier waarop hebben bij spelers, trainers, bestuursleden, medewerkers en bij jullie een bittere nasmaak nagelaten.

Toch willen we graag focussen op het positieve verhaal. KVO heeft een schitterende bekercampagne achter de rug en het merendeel van onze fans maakten woensdagavond een feest van ‘voetbal aan zee’.

KVO bedankt de supporters dan ook voor de steun en de ambiance en wij zijn ervan overtuigd dat jullie de komende weken onze ploeg op een sportieve manier zullen blijven aanmoedigen, zonder biergooien of rellen.

We verwelkomen jullie dus van harte op de thuiswedstrijd van zaterdag tegen AA Gent. Met jullie steun willen we die laatste stap zetten richting behoud. Samen staan we sterk!

Voor de wedstrijd KVO-Gent zullen de mascottes van beide teams symbolisch de vredespijp roken. Vervolgens zullen Manten en Kalle ‘Op de vismarkt’ zingen. Er wordt tevens een nieuwe wedstrijdfolder gelanceerd, de ‘KVO Update’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties