"Door de zege vandaag hebben we vertrouwen getankt"

Jordy Ferket
| 0 reacties
"Door de zege vandaag hebben we vertrouwen getankt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd van de Belgian Red Flames tegen Polen leek lange tijd op een gelijkspel af te stevenen. Maar in de 83ste minuut wist Yana Daniëls dan toch de ban te breken.

Jordy Ferket en Aernout Van Lindt in Oostakker

“Ik ben heel blij met mijn doelpunt. Maar natuurlijk ook met de overwinning van de ploeg” aldus Daniëls aan Voetbalkrant.com. “Het was een moeilijke wedstrijd. Lange tijd leek de wedstrijd op een gelijkspel te eindigen. Dan ben je natuurlijk tevreden als je alsnog wint.”

In de wedstrijd viel Davina Philtjens uit met een blessure aan de knie. De doelpuntenmaakster hoopt dat de blessure van haar ploeggenote meevalt. “Ik ben nog niet echt op de hoogte van de ernst van de blessure. Er was een probleem met de knie, maar momenteel weet ik niets meer. Maar laat ons hopen dat het niet te erg is. We kunnen iedere speelster gebruiken, zeker tegen Nederland.”

"Als ploeg hard gewerkt"

Daniëls kijkt alvast met vertrouwen uit naar de wedstrijd van woensdag. Daarin neemt België het op tegen de noorderburen. “Door deze zege hebben we vertrouwen getankt. Als ploeg hebben we hard gewerkt en hopelijk levert ons dat punten op.” 

Ook het doelpunt zal vertrouwen gegeven hebben aan Daniëls en co. "Het doet deugd dat ik kon scoren en ook voor Lierse is het een goede zaak dat het op een pass van Lien Mermans kwam. We willen ook op clubniveau het beste, dit kunnen we meepakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties