Rednic: "Verander niets aan verdediging"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rednic: "Verander niets aan verdediging"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent gaat vanavond in Oostende op zoek naar drie punten die het team dichter bij Play-off I moeten brengen. De Buffalo's hebben alvast één voordeel, Oostende moest woensdag in de beker 120 minuten lang aan de bak tegen Lokeren.

Sander De Graeve in Gent

Gent lag eruit na negentig minuten. "Beide ploegen hebben vooral een mentale klap gehad", aldus Rednic. "Maar het klopt dat wij het fysieke voordeel hebben. Yaya Soumahoro en Nana Asare komen er dan ook nog eens fris bij." Zo kan Gent mogelijk rekenen op een 'verse' linkerflank.

Toch zou Rednic niets veranderen aan zijn defensie, al had hij het waarschijnlijk over het duo Zukanovic-Puljic. "Ik ga mijn verdediging nu niet veranderen", aldus de Roemeense oefenmeester. "Ze haalde al twee wedstrijden op rij de nul. Dan is er geen reden om te veranderen."

De coach van Gent denkt dat zijn ploeg vooral met veel honger op het veld zal komen. "Het veld in Oostende is ook niet denderend en er zal veel wind zijn. Toch denk ik dat wij meer gemotiveerd zijn dan hen. Voor hen zit het seizoen er quasi op. Ze zijn zo goed als zeker gered."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties