De Witte predikt rust: "Ik wil nu geen uitspraken doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
De Witte predikt rust: "Ik wil nu geen uitspraken doen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent legde gisteren in het Albertpark nog maar eens een wanprestatie op de mat. Ivan De Witte weigerde na afloop echter met modder te gooien. "We moeten nu eerst en vooral de rust bewaren."

Cédric De Volder in Oostende

De voorzitter van de Buffalo's bracht na afloop van het scoreloos gelijkspel bij KV Oostende een bezoekje aan de kleedkamer. "Maar ik heb eigenlijk niets gezegd", bleef hij op de vlakte. "Ik zal de groep deze week wel eens toespreken."

Het vertoonde spel was erbarmelijk. Aanvankelijk werd de bekeruitschakeling tegen Zulte Waregem als excuus aangehaald, maar the Kustboys hadden zelfs 120 minuten in de benen. "De omstandigheden zijn en blijven lastig", blijft Ivan De Witte in het defensief gekeerd. "Of de strijd om play-off I voorbij is? Daar wil ik nu geen uitspraken over doen."

"Groep deze week wel eens toespreken"

Ook de positie van Mircea Rednic lijkt stilaan een schietroos te worden. De Roemeen lijkt immers geen lijn te krijgen in zijn team. "Ik herhaal: ik wil nu geen commentaar geven. Maar we moeten de zaken nu ook niet slechter voorstellen dan dat ze zijn. In de eerste helft wordt ons zelfs een overduidelijk doelpunt onthouden, hé."

"Of dat een invloed had? In voetbal gaat het over goals", besluit de voorzitter. "Ik vond de scheidsrechter (Nicolas Laforge, nvdr.) eigenlijk een enorm zwakke partij fluiten. Die man zit niet in de wedstrijd. Hij was de enige niet? Het één praat het ander niet goed, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties