Reactie Van Imschoot: "Ovono bleek nogmaals een toptransfer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Imschoot: "Ovono bleek nogmaals een toptransfer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Ovono behoedde KV Oostende gisterenavond in de slotseconden van een nieuwe pijnlijke nederlaag. Ook Tom Van Imschoot beseft het belang van de doelman bij de promovendus. "Het is niet de eerste keer dat hij de punten pakt, hé."

Cédric De Volder in Oostende

Het bezoekersvak van het Albertpark was al aan het juichen toen Didier Ovono zich nog eventjes voor de bal gooide. Uiteindelijk hobbelde het leer tergend traag naast de kooi van de Gabonese international. "Ik zag die bal er eigenlijk ook ingaan", bekent Tom Van Imschoot. "Al vind ik dat er meer in deze wedstrijd zat. Maar uiteindelijk was het een typische 0-0-match zeker?"

"Ik zag die bal er eigenlijk ook ingaan"

Niet alleen Ovono, maar ook Matz Sels pakte uit met enkele uitstekende reddingen. Was het een wedstrijdje voor de doelmannen? "We kregen beiden kansjes om te scoren", gaat de middenvelder verder. "Het is niet de eerste keer dat Didier punten pakt voor ons, hé. Die kerel is een toptransfer gebleken en dat is enorm belangrijk in onze situatie."

Maar die 'situatie' is bijna verleden tijd. "We zetten inderdaad een nieuw stapje richting het behoud", gaat Van Imschoot onverstoord verder. "Eigenlijk kunnen we niet ontevreden zijn met dit puntje. Gent is toch een ploeg die op de deur van play-off I klopt, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties