Anderlecht voert interne strijd over van den Brom

bart ver elst
| 186 reacties
Anderlecht voert interne strijd over van den Brom
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er zijn al tijden geweest waar men voor minder een coach ontsloeg bij RSC Anderlecht. John Van Den Brom krijgt opmerkelijk veel krediet na de slechte resultaten die er dit seizoen zijn.

De Nederlander zou enkel nog de steun krijgen van Herman Van Holsbeeck, die achter Van Den Brom blijft staan. De rest van het Anderlecht-bestuur denkt daar anders over. Philippe Collin, die ook een functie bij de KBVB heeft, zou absoluut niet meer verder willen gaan met de ex-coach van Vitesse. Dat staat te lezen in Sport/voetbalmagazine.

Als eventuele opvolgers circuleren er enkele namen waaronder die van Paolo Sousa en Ralf Rangnick. Collin zou liever een Belg aan het roer hebben bij Anderlecht. Dan blijven er twee opties over: Besnik Hasi, die momenteel T2 is, of Francky Dury.

Francky Dury zal wel ontzettend moeilijk worden om los te kweken bij Zulte-Waregem. Dury tekende recent nog een contract tot 2023 als general manager bij Essevee. Pleegt Anderlecht dan, na alle commotie met Thorgan Hazard, opnieuw een aanval op Zulte-Waregem?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties