Benteke blijft steken op brilscore in Cardiff

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Benteke blijft steken op brilscore in Cardiff
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond stond over het kanaal de zesentwintigste speeldag van de Premier League op het programma. Benteke kwam met Aston Villa niet tot scoren op bezoek bij staartploeg Cardiff City. West Ham hield net op tijd drie gouden punten thuis.

Cardiff City – Aston Villa 0-0

In de eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg. Fraizer Campbell was dichtbij een openingstreffer en ook Craig Noone zag zijn inzet via de deklat gepareerd worden door Villa-doelman Guzan. Even later werd nog een doelpunt van Wilfried Zaha nog afgekeurd voor buitenspel waardoor de brilscore aan de rust nog op het bord stond. Benteke en co konden hier in de eerste helft niet veel tegenover stellen.

Ook na rust niet veel beterschap bij beide ploegen. Agbonlahor had uiteindelijk de winning goal aan de voet, maar had te veel tijd nodig waardoor Catherine de aanval alsnog onschadelijk kon maken. Met dit gelijk spel schieten beide ploegen niet veel op, maar vooral Cardiff blijft in acute degradatiezorgen.

West Ham United – Norwich 2-0

Ook in deze wedstrijd was het lang wachten op een doelpunt. Beide ploegen wouden vooral niet verliezen, wat het voetbal niet ten goede kwam. Het was uiteindelijk James Collins die ‘The Hammers’ in extase bracht. Diamé verdubbelde de score nog diep in blessuretijd

Overige uitslag:

Hull City – Southampton 0-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties