Te koop: Thorgan Hazard ... zijn auto

Te koop: Thorgan Hazard ... zijn auto
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Sinds gisteren hebben 17 spelers van Essevee hun nieuwe auto van de Group Ghistelinck gekregen. Dat betekent ook meteen dat de A-klasses waarmee de spelers tot gisteren reden verkocht worden. Vanaf vandaag kan u dus een "Hazard" in huis halen.

Het is het ideale moment om een (Mercedes-)ster in huis te halen. De auto's van Sven Kums, Mbaye Leye, Davy De fauw, Sammy Bossut & co staan te koop.

De spelers van Essevee kregen gisteren hun nieuwe wagen van de Group Ghistelinck, waarbij ze ook hun 1 jaar oude wagen zullen inleveren en overhandigen aan de nieuwe chauffeurs.

Wil u dus een auto binnenhalen van een van de sterren van Zulte Waregem? Vanaf vandaag kan u in de toonzaal gaan kijken.

Lees hier nog even alle informatie uit het persbericht van Essevee:

Wilt u een technisch sterke en opwindende wagen aan een interessante prijs? Dan is dit uw kans! Group Ghistelinck, erkend Mercedes-Benz concessiehouder, is op zoek naar nieuwe bestuurders voor de 1 jaar jonge, eerste generatie A-klasses van de Essevee-spelers. Lijkt het u wel wat om met een wagen te rijden die toebehoorde aan Thorgan Hazard,Mbaye Leye, Davy De fauw, Sven Kums… ? Kom dan zeker een kijkje nemen in de toonzaal van Group Ghistelinck in Waregem. Vanaf 11 februari worden de A-klasses tentoongesteld. Als extraatje kan u uw A-klasse exclusief laten signeren door de speler van wie u de wagen hebt overgenomen.

Afgelopen week beloofde Group Ghistelinck een extraatje voor Thorgan Hazard met zijn overwinning van de 60ste Gouden Schoen. Vanaf vandaag spot u Thorgan Hazard in een nieuwe CLA-klasse 200 CDI. Laat u verleiden door de strakke belijning van de flanken van de CLA en de geringe luchtweerstand die ervoor zorgt dat u moeiteloos tegen de stroom in rijdt. 

Dat Group Ghistelinck een hart heeft voor voetbal is inmiddels duidelijk. Oprichter Paul Ghistelinck en een aantal medewerkers voetbalden zelf ooit in eerste klasse. Roots die nog steeds in ere gehouden worden en een jaar geleden bezegeld werden met een solide samenwerking met SV Zulte Waregem.

Group Ghistelinck, trotse wagenpartner van Essevee, is fier op het harde werk van Francky Dury. In naam van alle medewerkers willen we de architect van deze succesvolle ploeg feliciteren met zijn erkenning „Coach van het jaar” die hij tot drie maal toe in de wacht kon slepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties