Van Binst volgt Mourinho: "Eden Hazard wordt absolute topper"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Van Binst volgt Mourinho: "Eden Hazard wordt absolute topper"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho steekt zijn adoratie voor Eden Hazard de laatste weken niet langer onder stoelen of banken. Ook Gille Van Binst haalt de loftrompet nog eens vanonder het stof om de Rode Duivel toe te spelen.

Door Cédric De Volder

"Eden Hazard is nu al de beste jongere ter wereld", liet José Mourinho de voorbije weken meermaals optekenen. "De Rode Duivel kan op termijn Lionel Messi en Cristiano Ronaldo naar de kroon steken. Eden heeft zo'n prestaties ook in zijn mars."

De Rode Duivel is de voorbije weken dan ook serieus op dreef bij de troepen van the Special One. Hazard rolde eigenhandig Vincent Kompany en zijn Citizens op en maakte afgelopen weekend nog een taartje van Newcastle United. Ook Gille Van Binst is lyrisch over de prestaties van de flankaanvaller.

"Waarom prestaties niet doortrekken bij de Rode Duivels?"

"Er zijn een viertal spelers op dit moment buiten categorie", steekt de voormalige flankverdediger van RSC Anderlecht, Club Brugge en Toulouse FC van wal in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Eden kan nog niet tippen aan het niveau van Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Franck Ribéry. Al is ons Belgisch goudhaantje natuurlijk nog heel jong."

Hazard zal op het komende wereldkampioenschap in Brazilië alvast een pak druk op de schouders voelen. De Belgische natie verwacht immers een dragende rol van de flankaanvaller. "Ik reken Eden nu al tot de Europese top", besluit Van Binst. "Hij kreeg de afgelopen jaren een pak kritiek over zich heen omdat hij niet presteerde bij de nationale ploeg. Maar hij heeft in Londen een pak stappen gezet. Waarom zou hij die prestaties niet kunnen doortrekken bij de Rode Duivels?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties