Meest opvallende kapsels in de voetbalwereld

bart ver elst
| 12 reacties
Meest opvallende kapsels in de voetbalwereld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic kwam afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Bergen niet in de spotlights door een uitmuntende prestatie of een weergaloze goal die hij maakte, maar wel door het kapsel waarmee hij op het veld verscheen. Wij sommen u nog enkele voetballers op met toch wel een opvallend kapsel.

Aleksandar Mitrovic De Serviër staat erom bekend met opmerkelijke kapsels rond te lopen, zoals u op verschillende foto’s waarschijnlijk al gezien hebt, maar zijn hanenkam van zondag ging er toch een tikkeltje over.

Carlos Valderrama Valderrama was een bekende Colombiaanse verdediger die maar een korte periode in Europa speelde, namelijk bij Montpellier en Valladolid. Valderrama werd ‘De Witte Gullit’ genoemd dankzij zijn grote blonde haardos, dat toch ook wel minstens ‘opmerkelijk’ te noemen was.

Mario Balotelli De Italiaanse spits van AC Milan is ook niet vies van een uitzonderlijk kapsel, zoals u op onderstaande foto ziet. Opmerkelijk: momenteel speelt Super Mario met een uiterst normaal kapsel. Misschien is dat de reden dat hij afgelopen vrijdag zo’n schitterende goal maakte in het competitieduel tegen Bologna? 

Marek Hamsik De Slovaakse middenvelder is de speler die u meteen herkent als hij meespeelt bij zijn huidige club Napoli. De ploegmaat van Dries Mertens solliciteert misschien wel voor één van de langste hanenkammen in het huidige voetbal.

Neymar De jonge aanvaller van Barcelona is een voetballer die zeker en vast niet in dit lijstje mag ontbreken. Ook de Braziliaan koos al voor talrijke opvallende kapsels, waarvan het kapsel op onderstaande foto misschien wel het meest opvallende was. Een geluk dat zijn voetbalprestaties mooier ogen.

 

Mémé Tchité De spits die momenteel op de bank verkommert bij Club Brugge heeft al meer spectaculaire kapsels gehad dan dat hij nationaliteiten bezit. En dat zegt toch wel iets.

 

Stephan El Shaarawy Als u dacht dat Hamsik voor de langste hanenkam solliciteerde, dan had u het mis. De Italiaanse aanvaller met Egyptische roots doet er alles aan om het toch nét iets hoger te maken dan Hamsik.

 

Raul Meireles De Portugese middenvelder komt momenteel uit voor Fenerbahçe. Ook hij heeft op zijn minst een opmerkelijk kapsel. Eerder kwam Meireles uit voor Porto, Liverpool en Chelsea.

Marouane Fellaini Wie kent er de grote bos haar van Fellaini nu niet? Talrijke fans van Everton kochten een soortgelijke pruik om zo op hun favoriete speler te lijken. Momenteel heeft zijn kapsel wel nog niet zo veel succes gehad bij Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties