Simaeys: "Dit leek wel een strafkamp"

Simaeys: "Dit leek wel een strafkamp"
Foto: © SC

KRC Genk vertikte vanavond een doelpuntje tegen de touwen te prikken bij Anzhi Makhachkala. De Limburgers reizen huiswaarts met een goed resultaat, maar toch is Jeroen Simaeys teleurgesteld. "Er kan thuis nog veel gebeuren."

Anzhi Makhachkala en KRC Genk kwamen simpelweg niet aan voetballen toe op de erbarmelijke grasmat van het Saturn Stadium. "Normaal gezien is Europees voetbal een beloning voor de goede prestaties van vorig seizoen, maar dit leek wel een strafkamp. Ik ben simpelweg beschaamd in de omstandigheden."

"Al vind ik dat we de wedstrijd enorm volwassen hebben aangepakt", gaat Jeroen Simaeys verder op Sporza. "In dat opzicht heeft KRC Genk zeker en vast een stap vooruit gezet na de mindere prestaties van de voorbije weken."

Het lijkt nu een koud kunstje voor de Limburgers om de kwalificatie in de eigen Cristal Arena veilig te stellen. "Daar ben ik het niet mee eens", besluit de verdediger. "Ik ben zelfs teleurgesteld in het resultaat. KRC Genk heeft meer kwaliteiten dan de Russen, maar het wordt geen eitje. Er kan thuis nog veel gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties