Hazard wint op de valreep van Mirallas

bart ver elst
| 11 reacties

Chelsea is er op het nippertje in geslaagd om de drie punten tegen Everton thuis te houden. De wedstrijd eindigde op 1-0.

Chelsea was baas in de aanvangsfase maar daarna kreeg Everton enkele kleine kansjes. Het verdere verloop van de eerste helft werd vooral gekenmerkt door middenveldspel. In de tweede helft waren de betere kansen voor de thuisploeg, maar scoren lukte niet tot John Terry een vrije trap van Lampard binnen werkte.

Hazard speelde de hele wedstrijd bij Chelsea, Mirallas werd een kwartier voor het einde vervangen door Deulofeu. The Blues doen zo een goede zaak in de titelstrijd. Eerste achtervolger Arsenal speelt om 16 uur tegen Sunderland en Manchester City speelt ook om 16 uur tegen Stoke City.