Reactie Berrier: "Blijf twee jaar langer bij Oostende"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Berrier: "Blijf twee jaar langer bij Oostende"
Foto: © SC

Franck Berrier speelde gisteren zijn laatste wedstrijd van het seizoen. De Fransman ondergaat een geplande operatie aan de linkerschouder. "Maar ik loop hier de komende twee seizoenen ook nog rond."

Cédric De Volder in Oostende

In het Albertpark van KV Oostende barstte na afloop van de partij tegen Lierse SK een (voorbarig) behoudsfeestje los. Franck Berrier was dé man die door fans, bestuurders en ploegmaats werd gevierd. Sébastien Siani haalde er zelfs een stoel bij en verwees op die manier naar de veelvoudige schouderblessure van de Franse generaal.

Berrier speelde immers zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Morgen ondergaat de middenvelder een operatie aan de linkerschouder. "Maar ik ben het ondertussen al gewend", lacht Berrier. "Het is ondertussen al mijn vijfde operatie en ik hoop dat ik er deze keer definitief van zal verlost zijn."

"Ben die operaties ondertussen gewend"

Voor het seizoen werd bekend gemaakt dat de middenvelder langer in het Albertpark zal blijven als de promovendus zich verzekerde van het behoud. "En dat is ondertussen een feit, denk ik. Ik verleng mijn contract dus met twee extra seizoenen. Dat staat vast, ja."

De Fransman speelde een uitstekend seizoen aan de Belgische kust, maar slaagde er jammer genoeg niet in om een doelpuntje te scoren. "Maar dat is helemaal niet belangrijk", besluit Berrier. "We zijn gered, hé. Wie had dat in het begin van het seizoen durven dromen? Bovendien kunnen we nog drie bonuswedstrijden spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties