Rednic moet puzzelen tegen Charleroi

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Rednic moet puzzelen tegen Charleroi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent neemt het vanavond in eigen huis op tegen Charleroi. De Buffalo's moeten winnen als ze de strijd voor play-off 1 spannend willen houden. Oefenmeester Rednic zit echter met zorgen. Mogelijk krijgt Locigno of Caenepeel een kans.

Door Sander De Graeve

Gent kampt met een pak geblesseerden. Zo zijn Soumahoro, Pedersen en Milicevic er al zeker niet bij tegen Charleroi. “Pedersen en Milicevic trainen vanaf volgende week opnieuw mee met de groep. Bij Soumahoro is de blessure ernstiger, hij zal nog een week nodig hebben”, aldus Mircea Rednic.

Ook Kage zal er niet bij zijn tegen zijn ex-club. Hij zit een schorsingsdag uit. Twee jongeren mogen dus op een kans hopen. “Ik geef waarschijnlijk een kans aan Séba (Sébastien Locigno, nvdr.) of Jinty (Caenepeel, nvdr.).”

"Ik was geïnteresseerd in Kebano"

Gent moet absoluut winnen, dat beseft ook Rednic. “Die drie wedstrijden zien we als drie finales. We moeten eerst en vooral zaterdag winnen tegen Charleroi, daarna zien we wel.” De coach moest alvast niet ver reizen om wat info in te winnen.

“Milicevic heeft me wat informatie gegeven. Er zijn wel wat nieuwe spelers, maar de coach en zijn methodes zijn hetzelfde.” Hij weet ook al voor welke speler Gent moet oppassen. “Neeskens Kebano, een hele goeie. Die wilde ik zelf ook, maar we hebben een andere genomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties