Reactie Staelens: "Kregen geen eerlijke kans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Staelens: "Kregen geen eerlijke kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk gaf Cercle Brugge gisterenavond voetballes. De groenhemden kregen een zware 4-0-pandoering om de oren. "Maar ik heb alle begrip voor mijn groep", reageerde Lorenzo Staelens verrassend kalm.

Cédric De Volder in Kortrijk

Menig veldheer zou na een 4-0-nederlaag een gezicht als een donderwolk opzetten, maar Lorenzo Staelens was na de pandoering in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk opvallend goedgemutst. "Dit is onze eerste wedstrijd zonder druk in anderhalf jaar", lachte de oefenmeester na afloop. "En meteen 4-0, hé."

"Scheidsrechter gaf fouten toe"

Maar de voormalige Gouden Schoen kon ook serieus zijn. "Eigenlijk kregen we geen eerlijke kans door onze eigen acties en die van de scheidsrechter. Bart Vertenten ging in de fout bij het tweede en derde doelpunt. In de rust gaf de vierde official al aan fout te zitten. Ik apprecieer het dan ook dat de scheidsrechter zelf na de partij niet te beroerd was om hetzelfde te doen."

Het seizoen lijkt ten einde voor de Vereniging. Het behoud was het enige doel en eigenlijk starten de groenhemden zonder al te grote ambities aan de nacompetitie. "En net daarom kan ik die decompressie wel begrijpen", besluit Staelens. "Zo leuk het vorig weekend was, zo frustrerend is het deze week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties