Peter Maes naar Antwerp?

Redactie
| 33 reacties
Peter Maes naar Antwerp?
Foto: © SC

Peter Maes werd al genoemd als opvolger van John Van den Brom bij Anderlecht. Maar de coach heeft zijn sympathie voor Antwerp nooit onder stoelen of banken gestoken. Verkast hij uiteindelijk naar The Great Old?

Peter Maes is al enkele jaren de grote succescoach van Lokeren. In vier jaar slaagde hij er in de Bekerfinale twee keer te halen en play-off 1 drie keer.

Maar ook bij KV Mechelen verkaste hij ooit na vier seizoenen, dus misschien doet hij dat ook wel bij Lokeren? De kans dat hij blijft is groot, maar evengoed wenkt Anderlecht voor de coach.

Of is er voor Maes een toekomst weggelegd bij Antwerp, waar hij al vaker zijn sympathie voor uitte? Weet u het antwoord? Speel dan mee via DEZE LINK.

Geloof jij dat de coach aan de slag zal gaan bij Antwerp bij het begin van volgend seizoen? Waag dan een gokje bij Unibet. Als je 60 euro inzet op Royal Antwerp FC, dan kan een gokje je maar liest 3960 euro opleveren. Bij een gokje op Anderlecht kan je 126 euro rijker worden. Aarzel niet om je slag te slaan op Unibet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties