Simaeys blijft rustig: "Enkel met Genk bezig"

Simaeys blijft rustig: "Enkel met Genk bezig"
Foto: © SC

Jeroen Simaeys weet dat er morgen best gewonnen moet worden om play-off 1 veilig te stellen. Onze redactie sprak met hem in de aanloop naar het cruciale duel tegen Bergen.

“We zijn in een lastige situatie terechtgekomen. Morgen moet er alles aan gedaan worden om te winnen tegen Bergen”, aldus de verdediger. “Alles ligt heel kort bij elkaar, dus in principe is alles nog mogelijk. We mogen wel niet naar Gent beginnen te kijken. Als we doen wat we moeten doen, halen we play-off 1. Het zou een grote ontgoocheling zijn moesten we dit niet halen.

Genk scoort dit jaar moeilijk en de Genk-speler weet waaraan dat ligt: “We hebben het dit jaar niet alleen erg moeilijk met goals maken, maar ook met kansen te creëren. Misschien is er iets te weinig creativiteit aanwezig in onze ploeg.”

Het verschil tussen Mario Been en Emilio Ferrera is nog moeilijk te beoordelen volgens Simaeys. “Ferrera heeft duidelijk zijn eigen visie en ideeën over voetbal, maar de verschillen tussen beide trainers zijn op dit moment moeilijk op te sommen. Daar kunnen we als spelers pas binnen een paar maanden over oordelen”, besluit Simaeys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties