Interview Coulibaly droomt van succes: "Ruytinx en ik? Meer dan twintig goals"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Coulibaly droomt van succes: "Ruytinx en ik? Meer dan twintig goals"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elimane Coulibaly is op weg naar KV Oostende. Fred Vanderbiest droomt er immers van om de Senegalees te koppelen aan Bjorn Ruytinx. Als de prestaties even knallend zijn als de uitspraken, zit KVO alvast goed.

Cédric De Volder in Kortrijk

Elimane Coulibaly groeide de voorbije weken uit tot één van de sterkhouders van KV Kortrijk. De huurling van KAA Gent - die na dit seizoen transfervrij is - heeft zijn neus voor doelpunten duidelijk gevonden. En dat heeft ook Fred Vanderbiest gezien.

"Ik heb de artikels omtrent mijn persoon de voorbije dagen ook gelezen", aldus Coulibaly als we hem confronteren met een nakende overgang naar the Kustboys. "Ik heb inderdaad al contact gehad met de mensen van Oostende. En dat gebeurt trouwens allemaal zonder zaakwaarnemer. Het voetbalwereldje is klein genoeg, hé."

"Nog helemaal niets gehoord van Kortrijk"

Nochtans liet Hein Vanhaezebrouck duidelijk uitschijnen dat hij ook volgend seizoen op de aanvaller rekent. "Ik heb de clubleiding duidelijk gemaakt dat ik Coulibaly bij Kortrijk wil houden", liet de oefenmeester optekenen op de wekelijkse persbabbel van de Kerels. "De interesse in Elimane verbaast me trouwens helemaal niet. Al is het nu zaak om snel op de bal te spelen."

Maar daar kan het ondertussen wel eens te laat voor zijn. "Ik heb nog helemaal niets gehoord van KVK", is Coulibaly duidelijk. "Of ik een koningskoppel kan vormen met Bjorn Ruytinx? Wij zijn samen goed voor méér dan twintig goals per seizoen." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties