Hazard & co naar kwartfinales?

Redactie
| 3 reacties

Vanavond zijn er terug twee duels in de terugronde van de achtste finales in de Champions League. Eden Hazard wil graag naar de volgende ronde, en wat kan Schalke 04 nog?

Na de heenwedstrijden bleef er nog een wedstrijd voor vanavond spannend en eentje niet. Eden Hazard houdt het alvast spannend met Chelsea. Zij gingen 1-1 gelijkspelen in de Turkse hel van Galatasaray en moeten het nu in eigen huis zien te klaren.

Voor Real Madrid is de terugwedstrijd een formaliteit, lijkt het. De heenwedstrijd tegen Schalke 04 werd met - hou u vast - 1-6 gewonnen. Het lijkt dan ook vooral de vraag hoeveel keer het vandaag scoort.

En wat denkt u: zit er nog een stunt in?

Waag een gokje. Wat als Schalke 04 alsnog de volgende ronde haalt? Dan mag je 15.000 euro bijschrijven op je bankrekening als je 60 euro inzet. Zelfs een gewone overwinning in Madrid is al goed voor 780 euro. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!