Great Old niet in beroep tegen vonnis Geschillencommissie

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 93 reacties
Great Old niet in beroep tegen vonnis Geschillencommissie
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

STVV mag definitief drie eenheden extra rekenen bij het doelpuntensaldo. Antwerp FC bevestigde immers aan onze redactie dat het niet in beroep zal gaan tegen het vonnis van de Geschillencommissie.

Door Cédric De Volder

Het stamnummer één zal bovendien een wedstrijd achter gesloten deuren moeten afwerken. De Geschillencommissie legde Antwerp FC die straf op nadat de fans zich hadden misdragen in de partij tegen STVV. Het rood-witte legioen wilde op die manier de onvrede met de politiek van de club aantonen.

"Beter nu eventjes uitzieken"

"We gaan niet in beroep tegen het vonnis", bevestigt the Great Old aan Voetbalkrant.com. "Navraag heeft ons geleerd dat zo'n procedure wel eventjes kan aanslepen. We willen het dan ook niet riskeren om volgend seizoen een partij zonder fans te moeten spelen. Dan is het beter om nu eventjes uit te zieken."

Op die manier kiest de tweedeklasser duidelijk voor de rede. Antwerp heeft dit seizoen immers geen prijs meer te winnen in de Belgacom League en kan de nieuwe voetbaljaargang met een propere lei beginnen. Voor de duidelijkheid: de partij tegen SV Roeselare zal zonder publiek worden afgewerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties