Hasselbaink haalt uit naar Great Old: "Antwerp niet klaar om te promoveren"

Jordy Ferket
| 98 reacties
Hasselbaink haalt uit naar Great Old: "Antwerp niet klaar om te promoveren"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink heeft in Gazet van Antwerp keihard uitgehaald naar zijn werkgever. Het gebrek aan professionalisme stoort hem het meest.

“Ik heb veel meegemaakt in mijn loopbaan, maar in dit ene jaar bij Antwerp heb ik mij toch de ogen uitgekeken. Zo weinig professionalisme, ik stel mij grote vragen bij de wijze waarop deze club wordt gerund”, aldus Hasselbaink in Gazet van Antwerpen. “Ze zijn hier niet klaar om te promoveren.”

“Er zijn zo duizend dingen waarmee ze het mij niet makkelijk maken”

De Nederlander geeft ook enkele voorbeelden waaruit het gebrek aan professionalisme blijkt. “Ik heb twee maanden lang geen internet gehad in mijn trainerskabinet. Dat is toch essentieel. Even wat beelden kijken van een aangeboden speler, statistieken zoeken van een spits, tactische patronen van een tegenstander blootleggen,... Dat kan niet zonder internet.”

“Zo zijn er duizend dingen waarmee ze het mij niet makkelijk maken. Een stage die niet betaald wordt, terwijl een sponsor het daartoe bestempelde geld wel aan de club heeft overgemaakt, de spelers die hun loon een maand te laat krijgen en ga zo maar door. Dat zijn echt geen excuses, dat zijn feiten die ik kan bewijzen”, besloot Jimmy Floyd Hasselbaink.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties