Chelsea ligt in polepositie voor topspits Atlético Madrid

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Chelsea ligt in polepositie voor topspits Atlético Madrid
Foto: © SC

Chelsea lijkt over de beste papieren te beschikken om Diego Costa binnen te rijven. The Blues zijn bereid een serieuze som geld neer te leggen voor de aanvaller. Atlético Madrid van zijn kant probeert het uiterste uit de kan te halen indien het tot een deal komt.

In zijn zoektocht naar een topaanvaller heeft José Mourinho zijn oog laten vallen op Diego Costa. Gisteren stuurde de Londense club alvast een scout uit om de Spaanse international aan het werk te zien tegen Granada. De spits stelde zijn volgers niet teleur en maakte het winnende doelpunt.

De Britse krant The Daily Mail schrijft vandaag dat het team van Eden Hazard zeer ver wil gaan voor Costa. The Blues bereiden een bod voor van 48 miljoen euro waarmee ze hun interesse kracht willen bijzetten.

Courtois

Derde hond in het verhaal is Rode Duivel Thibaut Courtois. De Madrilenen willen maar wat graag boter bij de vis en hopen onze nationale doelman definitief over te nemen. Iets wat The Special One niet ziet zitten.

Chelsea van zijn kant denkt erover na om Fernando Torres de omgekeerde beweging richting het oude nest te laten maken. Dat ziet de leider in La Liga dan weer niet zitten die eerder opteert voor een jongere aanvaller. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties