Preud'homme wil langer bij Club blijven: "Gesprekken zijn aan de gang"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Preud'homme wil langer bij Club blijven: "Gesprekken zijn aan de gang"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme toverde het zwalpende Club op enkele maanden tijd om tot een titelfavoriet. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn dan ook tevreden van het werk van de Luikenaar. "We hebben al informeel gepraat over een langere verbintenis."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme verving eerder dit seizoen Juan Carlos Garrido. De resultaten bij blauw-zwart waren dan wel niet ondermaats, maar het voetbal deed pijn aan de ogen. "Zo'n opportuniteit doet zich wellicht geen tweede keer voor", liet Vincent Mannaert destijds optekenen. "Als een topper als Preud'homme op de markt komt, moet je niet twijfelen."

"Ik ben gelukkig in Brugge"

En de gok draaide goed uit. De voormalige oefenmeester van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente maakte dankbaar gebruik van de logische inloopperiode en bereidde Club met succes voor op de nacompetitie. En het resultaat mag gezien worden. De West-Vlamingen staan op amper twee punten van Standard, pakten recent een 19 op 21 en voetballen boordevol vertrouwen.

Het is dan ook doodnormaal dat het blauw-zwarte bestuur hoopt dat de voormalige Rode Duivel zijn wortels in Brugge plant. "Er hebben inderdaad al informele gesprekken plaatsgevonden over een langer verblijf", verklapt Preud'homme. "Maar meer is er momenteel nog niet aan de hand. Maar het bevestigt natuurlijk mijn goede werk als Club wil dat ik langer blijf. En ik ben zelf ook gelukkig hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties