PSG bereidt bod van 50 miljoen op Oscar voor

Nicola Cantoro
| 9 reacties
PSG bereidt bod van 50 miljoen op Oscar voor
Foto: © SC

PSG zal de strijd om Hazard niet zomaar opgeven. Ook Oscar zou op het lijstje staan van de Parijzenaren. De club van Ibrahimovic en co zouden nog voor het WK een bod van 50 miljoen euro willen neerleggen voor de Braziliaan, dat meldt The Telegraph.

Minder dan een week voor Chelsea het moet opnemen tegen PSG in de Champions League, laten de Fransen duidelijk hun interesse blijken voor enkele Chelsea-spelers. Na Hazard zou ook Oscar op het lijstje staan. PSG komt nu met een charmeoffensief om de 22-jarige middenvelder naar de Franse hoofdstad te halen.

“Oscar is een zeldzaam talent in het huidige voetbal. Hij is heel compleet en heel slim. We hebben iemand als hem nodig bij PSG. Hij is ook een goede vriend van mij. De club en ikzelf zouden zeer blij zijn met zijn komst”, zegt De Braziliaanse PSG-speler Lucas Moura aan The Telegraph.

Over Hazard is Yohan Cabaye dan weer vol lof. “Hazard is de speler die ik er graag bij zou hebben bij PSG. Hij zou ons en heel de Ligue 1 veel kunnen bijbrengen. Hij is één van de beste spelers waar ik ooit tegen heb gespeeld.” Volgende woensdag spelen beide clubs tegen elkaar in de Champions League. Mourinho liet eerder al verstaan dat beide spelers zo goed als onbetaalbaar zijn op dit moment.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties