Mindere resultaten met sterkere kern wakkert kritiek op Moyes aan

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Mindere resultaten met sterkere kern wakkert kritiek op Moyes aan
Foto: © SC

Manchester United beleeft een mager seizoen. Manager David Moyes wordt meer dan eens op de korrel genomen en ook de kwaliteit van het spelersmateriaal komt wel eens ter discussie te staan. Toch blijkt dat de kern weinig of geen verandering onderging, integendeel.

Man United kent een seizoen met meerdere gezichten. Nadat the Mancunians vorige week met de kwalificatie voor de kwartfinale van de Champions League nog een opflakkering beleefden, ging de club in de stadsderby tegen City met zware 0-3 cijfers onderuit.

Meer dan eens wordt ook met de vinger gewezen naar het gebrek aan kwaliteit, maar dat blijkt onterecht. Alex Ferguson pakte vorig seizoen bij zijn afscheid de titel met een kloof van elf punten voorsprong. De enige man die nu geen deel meer uitmaakt van de kern is Paul Scholes.

Versterkt

Meer nog, zijn Schotse opvolger Moyes mocht deze zomer bijna 80 miljoen euro spenderen voor de komst van Juan Mata en onze landgenoot Marouane Fellaini. Dit zorgt er natuurlijk alleen maar voor dat de ex-manager van Everton niet zo sterk in zijn schoenen staat op Old Trafford.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties