Reactie De Witte: "We moeten iets doen"

Tamara Vereecken
| 24 reacties
De Witte: "We moeten iets doen"
Foto: Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan De Witte was heel teleurgesteld na de wedstrijd en wilde niet veel kwijt. Hij vond wel dat niet enkel de trainer schuld treft, ook de spelers tonen onvoldoende inzet. "Sommige gooien er echt met hun pet naar en dat is onaanvaardbaar," was de voorzitter duidelijk.

Tamara Vereecken in Lier

Michel Louwagie wilde niet reageren na de nieuwe nederlaag van AA Gent. Ivan De Witte eigenlijk ook niet, maar hij antwoordde toch op enkele vragen.

De spelers van AA Gent gingen er, zeker in de eerste helft, echt niet voor - en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. "Ik ben niet te spreken over de prestatie vanavond. Degenen met de grootste mond naast het veld tonen de minste zin op het veld. Sommige gooien er echt met hun pet naar en dat is onaanvaardbaar," was de voorzitter duidelijk.

Wat is volgens u de oplossing? "Dat kan vanalles zijn. Bijvoorbeeld een paar spelers niet laten spelen... Maar verder ga ik daar nu niet teveel over zeggen, dat had ik me al voorgenomen."

Is een trainersontslag ook één van de opties? "Jullie stellen veel vragen die geen evident antwoord hebben. Ik wil kijken hoe we intern een oplossing kunnen vinden. Ik ga nu rustig naar huis rijden, een paar uur nadenken en een paar mensen raadplegen. Maar het klopt dat er iets moet gebeuren, want er staat teveel op het spel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties