Coucke enthousiast: "Nu al records gebroken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Coucke enthousiast: "Nu al records gebroken"
Foto: © Photonews

KV Oostende startte afgelopen week al met de abonnementenverkoop voor volgend seizoen. De respons was enorm en Marc Coucke had al zin om op tafel te dansen. "We verkochten nu al meer seizoenskaarten dan dit seizoen."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende kondigde met de grote trom de start van de verkoopperiode aan. Al vanaf dag één was het succes enorm. "Luc Devroe kwam aan op de club en vond simpelweg geen parkeerplaats meer", lacht Marc Coucke. "Er stond ondertussen al een rij van zo'n 120 meter aan te schuiven aan de ticketing."

"Teller staat ruim boven 1.800 verkochte seizoenskaarten"

"Maar dat is nog niet alles", gaat de voorzitter van the Kustboys verder. "We hebben volgend seizoen al zeker meer abonnees dan dit seizoen. De teller staat al ruim boven de 1.800 verkochte seizoenskaarten. En alles moet eigenlijk nog goed op gang komen, hé."

En KVO heeft alvast grootse plannen. "Er zal een module worden gelanceerd zoals in de bioscoop", legt Coucke uit. "De fans zullen hun plaatsje dus zelf kunnen kiezen. Al is er in tribune C al bijna geen plaats meer. Maar daar treuren we natuurlijk niet om, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties