Lukaku doet nu beter dan Torres en Eto'o samen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Lukaku doet nu beter dan Torres en Eto'o samen
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku zit dit seizoen aan 13 doelpunten in de Premier League. Dat is exact 1 doelpunt meer dan de Fernando Torres en Samuel Eto'o samen, de twee spitsen van José Mourinho bij Chelsea.

Lukaku tekende zondagnamiddag tegen Arsenal voor zijn dertiende doelpunt in de Premier League dit seizoen. Daarmee is de Rode Duivel de best scorende speler bij Everton. Maar er is nog meer: Lukaku doet ook beter dan Fernando Torres en Samuel Eto’o samen.

Begin dit seizoen moest de Rode Duivel nog plaatsmaken bij Chelsea, dat Samuel Eto’o ging wegplukken bij Anzhi Makhachkala. Mourinho liet al meermaals verstaan niet tevreden te zijn met zijn centrumspitsen en het lijkt dan ook vast te staan dat hij komende zomer een nieuwe aanvalsleider naar Stamford Bridge haalt.

Kans bij Chelsea of transfer?

Of Romelu Lukaku komend seizoen zijn kans zal krijgen bij The Blues, is voorlopig nog koffiedik kijken. Verschillende Britse media maken namelijk gewag van een definitieve transfer van onze landgenoot, ondanks zijn puike prestaties bij Everton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties