"Afwezigheid Ibrahimovic niet doorslaggevend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Afwezigheid Ibrahimovic niet doorslaggevend"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond moet Chelsea in de Champions League een 3-1 achterstand ophalen tegen het Franse PSG. Hiervoor rekenen The Blues wederom op Eden Hazard. PSG kan op Stamford Bridge alvast niet rekenen op de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic.

PSG moet steraanvaller Ibrahimovic een tijdje missen, en kan op hem dus ook geen beroep doen in de terugwedstrijd van de Champions League tegen Chelsea. Maar dat hoeft geen doorslaggevend probleem te zijn volgens Jan Ceulemans. "Het belooft een heel spannende wedstrijd te worden. Een 3-1 achterstand is veel, maar niet onomkeerbaar en in voetbal kan alles. Spelers zoals Hazard en Oscar kunnen met een individuele actie een wedstrijd plots doen veranderen", analyseert Ceuelmans voor Voetbalkrant.com.

"Aan Zlatan kan je wel altijd de bal kwijt"

"De afwezigheid van Ibrahimovic kan belangrijk zijn, want hij is een speler waaraan je altijd de bal kwijt kan en die voor rust kan zorgen in de ploeg. Maar PSG heeft ondertussen al bewezen hoe sterk ze zijn, dus hoeft zijn afwezigheid niet doorslaggevend te zijn. PSG is een heel sterk team, ook zonder Ibrahimovic.”                       Mattias Verhaeghe

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties