"Je kan niet alle wedstrijden winnen"

Mattias Verhaeghe
| 28 reacties
"Je kan niet alle wedstrijden winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging afgelopen weekend zwaar onderuit op het veld van Anderlecht. Kregen de Bruggelingen een zware mentale tik in de titelstrijd?

Door Mattias Verhaeghe

De sterke prestatie van Anderlecht en de afgang van Club Brugge vormden een belangrijk gespreksonderwerp na speeldag twee in de play-offs. Volgens Jan Ceulemans is er echter nog niets gebeurd.

“Je kan niet alle wedstrijden winnen”, begint Ceulemans. “Als je tegen Anderlecht speelt, weet je dat zoiets kan gebeuren. Het is hun eerste verlies in een lange reeks overwinningen. Het zal uiteraard een tik geweest zijn voor Club Brugge, maar zware gevolgen zal dat niet hebben. Het hoort er nu eenmaal bij. Volgens mij is er niet veel aan de hand en voor Club Brugge verandert er niets.”

Teamgeest

Meteen na de wedstrijd riep trainer Michel Preud’homme zijn spelersgroep bij elkaar. “Elke trainer heeft zijn eigen manier van werken. De ene doet dat in de kleedkamer, de andere in het openbaar. Je hoeft daar niet veel achter te zoeken. Het toont wel de teamgeest van Club Brugge. De sfeer is ondanks het verlies goed, maar dat kan ook niet anders na hun geweldige reeks ervoor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties