Antwerp-secretaris reageert: "Gekregen waar we recht op hebben"

Robby Morren
Robby Morren
| 64 reacties
Antwerp-secretaris reageert: "Gekregen waar we recht op hebben"
Foto: © Photonews

Antwerp heeft zijn licentie op zak. Het zorgt voor opluchting bij de supporters en bij secretaris Paul Bistiaux, die volop bezig is met de voorbereiding van het komende seizoen. "De komende dagen zal veel duidelijk worden."

Door Robby Morren

Opluchting, dat wel, maar van feeststemming geen spoor bij Paul Bistiaux. "We hebben die licentie zelf verdiend, we hebben er hard voor gewerkt", vertelt hij aan Voetbalkrant.com.

"We hebben gekregen waar we recht op hebben. Natuurlijk ben ik tevreden met de licentie, maar ik betreur dat ik er zoveel werk mee heb gehad."

We moeten positief ingesteld zijn

Het was bang afwachten en de opluchting bij de supporters was bijzonder groot toen het nieuws vanmiddag bekendraakte. "Wij hebben er bange dagen opzittten, maar ook onze supporters", geeft de secretaris toe. Een boodschap voor de fans? "Nu moeten we positief ingesteld zijn en allemaal achter de club gaan staan. Eendracht maakt macht."

Door de licentieperikelen heeft Antwerp de voorbereiding op het nieuwe seizoen wat on hold moeten zetten, maar de komende dagen zal er veel duidelijk worden, kondigt Bistiaux aan.

Niet stilgezeten de voorbije dagen

"Nu hebben we duidelijkheid en kunnen we écht in actie schieten met de voorbereiding op het komende seizoen. Het is niet zo dat we de voorbije dagen daar niet mee bezig zijn geweest, maar de onzekerheid heeft alles toch wat vertraagd."

Of er al transfernieuws te rapen valt? "We gaan ons niet vergalopperen. Op dit moment kan ik daar nog niets over kwijt, maar de komende dagen zal er veel duidelijk worden", besluit Bistiaux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties