Club mist (wellicht) Vadis in topper tegen Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Club mist (wellicht) Vadis in topper tegen Anderlecht
Foto: © Photonews

Club Brugge zal het zondag in de topper tegen RSC Anderlecht hoogstwaarschijnlijk zonder Vadis Odjidja-Ofoe moeten doen. De middenvelder kampt immers opnieuw met een kwaaltje aan het dijbeen.

Cédric De Volder in Brugge

Vadis Odjidja-Ofoe miste de start van de nacompetitie door een blessure aan het dijbeen. De middenvelder van Club Brugge vroeg afgelopen weekend nog zijn vervanging aan omdat hij die blessure opnieuw de kop voelde opsteken. Michel Preud'homme maakte zich de voorbije dagen terecht zorgen omtrent de spelverdeler. De kans is immers groot dat Vadis niet speelklaar zal geraken voor de partij tegen RSC Anderlecht.

"Er staat nog een vraagteken achter de naam van Vadis", gaf Preud'homme mee op de wekelijkse persbabbel. "Hij heeft de voorbije dagen individueel gewerkt en zal morgen wellicht hervatten met de groep. De kans is dan ook niet onbestaande dat er pas zondag een beslissing zal vallen omtrent zijn selectie. We moeten afwachten of Vadis reactie voelt na de training, hé."

Mogelijk pas zondag beslissing omtrent Vadis

Verder is de lappenmand van blauw-zwart - op Jonathan Blondel en Mémé Tchité na - leeg. Bjorn Engels en Tom De Sutter trainden de voorbije dagen individueel, maar zijn wedstrijdklaar. "Die jongens hebben al enkele weken last, maar beten op de tanden. Het is soms beter om ze eventjes rust te gunnen en om blessures te vermijden. Dat is trouwens ook de reden waarom Tom vorige week op de bank is gestart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties