De Pauw in gesprek met Lokeren: "Beide partijen willen tot goed resultaat komen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
De Pauw in gesprek met Lokeren: "Beide partijen willen tot goed resultaat komen"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren gaat vanavond op bezoek bij KRC Genk, dat de laatste weken uit het dal wist te klimmen. Nill De Pauw hoopt in de Cristal Arena te bewijzen dat Lokeren de terechte nummer vijf is, boven de Limburgers.

“We willen natuurlijk elke wedstrijd winnen. Maar nu is het het nummer vijf tegen het nummer zes, en dat is een wedstrijd die we absoluut willen winnen. We willen tonen dat wij terecht op die vijfde plaats staan.”

Maar toch is de flankspeler van de Waaslanders op zijn hoede. “Genk is ook een goeie ploeg. Ze hebben een hele moeilijke periode gehad, maar die ligt nu stilaan achter hen. De druk ligt hoe dan ook bij hen, zij spelen thuis en moeten het spel maken. Ik hoop echter wel op spektakel, want dat zijn nog altijd de tofste matchen om te spelen.”

Contractverlenging of niet? "De onderhandelingen verlopen goed"

De Pauw is momenteel in onderhandeling met Sporting Lokeren over een nieuw contract. Er doen geruchten de ronde dat die onderhandelingen moeizaam verlopen. Al staat de speler zelf niet weigerachtig tegenover een verlengd verblijf op Daknam.

“Tja, wat kan ik erover zeggen… Er wordt gesproken op dit moment. De onderhandelingen verlopen goed, en dat is het belangrijkste. Ik denk dat beide partijen wel tot een goed resultaat willen komen. Dat zeer zeker.”

Peter Maes verlengde gisteren zijn contract op Daknam, is dat iets dat meespeelt? “Natuurlijk. Wat hier de voorbije vier jaar tot stand is gekomen, is onder andere het werk van hem. Er staat hier iets en hoe het hier blijft evolueren is echt uitzonderlijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties