Reactie Verhulst heeft ambitie: "Ik wil nummer één worden bij Lokeren"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Verhulst heeft ambitie: "Ik wil nummer één worden bij Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er dient zich volgend seizoen een moeilijk vraagstuk aan voor Peter Maes. Wie plaatst hij onder de lat? Davino Verhulst zet zijn ambitie immers kracht bij met goede prestaties tijdens play-off 1.

Robby Morren in Genk

Davino Verhulst mocht in play-off 1 speelminuten maken van Peter Maes en nam die in dank aan. Ook tegen Racing Genk pakte Verhulst uit met enkele prima reddingen. Hij steekt zijn ambitie dan ook niet onder stoelen of banken.

"Ik heb een paar mooie ballen gepakt en we wonnen in Genk, dus dat is altijd leuk", lacht de doelman die met een duidelijke missie naar het volgende seizoen toeleeft. "Ik wil volgend jaar nummer één worden bij Lokeren." Copa, die zijn contract bij de bekerwinnaar met 2 jaar verlengt, is gewaarschuwd.

Liever vierde dan vijfde eindigen

Lokeren heeft dan wel niets meer te winnen in play-off 1, toch pakte het in Genk zijn tweede zege in de nacompetitie. "We hebben al een goed seizoen achter de rug en we kunnen nog op de vierde plaats eindigen. Dat geeft toch weer een ander beeld dan vijfde", vindt Verhulst. "We zitten in een goede flow. Laat ons zo maar verder werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties