Reactie Jonckheere voor moeilijke keuze: "Oostende of Roeselare?"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Jonckheere voor moeilijke keuze: "Oostende of Roeselare?"
Foto: © SC

Michiel Jonckheere verscheen afgelopen weekend nog eens aan de aftrap bij KV Oostende. Een fijne opsteker voor de middenvelder die voor een moeilijke keuze staat naar volgend seizoen toe: bij de Kustboys blijven of een uitleenbeurt naar Roeselare?

Het was van midden oktober geleden dat Jonckheere nog eens in de basiself stond. “Lang geleden inderdaad, ondermeer door de ribblessure die ik had en ook toen ik fit was, speelde ik niet altijd. Het deed deugd om een goeie match te spelen, ik voetbal graag en dus wil ik gewoon op een veld staan.”

Kiezen tussen eerste klasse of meer speelkansen

Volgens de geruchten zou je volgend seizoen bij Roeselare spelen, is dat intussen helemaal zeker? “Het ligt nog niet definitief vast, het wordt KVO of Roeselare, dat is waar. Maar ik moet er zelf nog eens heel goed over nadenken, ik neem een beslissing de komende dagen. De gesprekken met beide clubs zijn gevoerd.”

Is het zo moeilijk om de knoop door te hakken? “Zeker, niet makkelijk. Ik moet kiezen tussen eerste klasse waar ik bij Oostende niet zeker ben van speelminuten. Ofwel wordt het tweede klasse, bij Roeselare zal ik zeker speelgelegenheid krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties