Boffin in gesprek met paars-wit: "Scouten voor Anderlecht weigert niemand"

Boffin in gesprek met paars-wit: "Scouten voor Anderlecht weigert niemand"
Foto: © Photonews

De kans is reëel dat Danny Boffin net als tussen 1991 en 1997 op de loonlijst van Anderlecht komt te staan. De gewezen middenvelder van paars-wit verwacht naar eigen zeggen snel een doorbraak in de onderhandelingen om als scout voor de Brusselaars aan de slag te gaan.

"Ik heb een zeer positief gesprek gehad met manager Herman Van Holsbeeck", opent Boffin tegenover Voetbalkrant.com. "In hoeverre dat nu een vervolg krijgt, moeten we nog even afwachten. Ik heb er een goed oog in, maar zolang er niets op papier staat kan ik er niet veel over kwijt."

Scouten heeft altijd een beetje in mij gezeten

De voormalige Rode Duivel kreeg wel al een opdracht mee. "Ik ben afgelopen weekend een speler gaan scouten, dat beviel me wel", aldus Boffin. "Ik denk dat ik de kwaliteiten bezit om te oordelen of een speler iets in zijn mars heeft of niet. Dat heeft altijd wel een beetje in mij gezeten."

Een mogelijke terugkeer naar het Astridpark na bijna twintig jaar is hoe dan ook bijzonder zegt hij zelf. "Anderlecht blijft de grootste club van België. Ik denk dat niemand zou weigeren om daar aan de slag te gaan. Ik heb er zes jaar gespeeld en mooie tijden beleefd. In voetbal weet je natuurlijk nooit, maar ik denk dat het goed komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties