Reactie Hazard: "De voorselectie voor het WK missen zou een teleurstelling zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 127 reacties
Hazard: "De voorselectie voor het WK missen zou een teleurstelling zijn"
Foto: © SC

Thorgan Hazard wervelde in de eerste helft tegen Sporting Lokeren. De middenvelder zette zichzelf zo nog meer in de belangstelling voor de voorselectie van Marc Wilmots. Die wordt dinsdag bekendgemaakt. De broer van Eden hoopt er alvast bij te zijn.

Sander De Graeve in Waregem

"Het is niet mijn beslissing om te nemen, maar ik droom al even van Brazilië. Er kunnen natuurlijk maar drieëntwintig spelers mee, dus het wordt moeilijk. Die dertig halen, dat is al iets meer mogelijk. We zien wel wat het wordt dinsdag, er niet bij zijn zou toch een kleine teleurstelling zijn", aldus Thorgan Hazard.

De sterspeler van Zulte Waregem hoop zich te kunnen tonen in de voorbereiding. "Als ik bij het team dat de voorbereiding mag meedoen, kan er nog iets gebeuren. Het blijft afwachten. Een selectie én een zege tegen Anderlecht zou mijn week wel heel erg goed maken natuurlijk."

"Eden zal niet beter spelen omdat ik er ben"

"Of mijn broer geen goed woordje kan doen? We gaan natuurlijk alles proberen", lacht Hazard. "Ik denk echter niet dat zoiets zal meespelen in de beslissing. Eden zal ook niet beter spelen omdat ik er ook ben", blijft Thorgan rustig.

Op zich blijft het vreemd dat de beste speler uit de Belgische competitie misschien de voorselectie niet haalt. "Enkele jaren terug was ik er zeker bij, maar nu zijn er zoveel goeie spelers die in de grote competities spelen. Vooral in het aanvallende compartiment is de weelde groot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties