De Sutter ziet derde titel op rij door vingers glippen: "Ik weet het eventjes niet meer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
De Sutter ziet derde titel op rij door vingers glippen: "Ik weet het eventjes niet meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk sloeg vanavond de blauw-zwarte titeldroom aan diggelen. De spelers van Club Brugge zaten na afloop dan ook in zak en as. "Je kon letterlijk een speld horen vallen in de kleedkamer", vertelt Tom De Sutter.

Cédric De Volder in Genk

Club Brugge zag vanavond de titeldroom in rook opgaan in de Cristal Arena. De West-Vlamingen gingen immers met 3-2 onderuit tegen KRC Genk. Het was zo'n partij die eigenlijk alle kanten kon uitgaan, maar uiteindelijk droop Club puntenloos af. "We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd. We lieten enkele kansjes onbenut. En dan is er zo'n wet in het voetbal, hé."

"We kwamen twee keer terug na een achterstand", blikt Tom De Sutter terug. "Er was bij de doelpunten misschien een beetje geluk gemoeid, maar dat zegt toch ook iets. Het doet dan ook extra veel pijn om het deksel alsnog op de neus te krijgen. Ik weet het eigenlijk allemaal niet meer. Zelfs de uitslagen van onze concurrenten ken ik nog niet."

Enkel Anderlecht zette reeks neer in play-off 1

Club moest winnen om in de race richting gouden plak te blijven. "En dat hadden we hier vanavond ook gewoon moeten doen", vult de voormalige aanvaller van RSC Anderlecht aan. "Nu is alles voorbij. Het is ongelooflijk zuur, hé. Iedereen heeft een jaar lang toegewerkt naar het hoofddoel. Ik kan je verzekeren dat je een speld kon horen vallen in de kleedkamer. Iedereen zit in zak en as."

"Het gaat in de play-offs allemaal om details", besluit De Sutter. "En die waren niet in ons voordeel. We mikken op de paal, terwijl Genk op een diefje wel kan scoren. Of het genoeg zegt dat we nooit een reeks hebben neergezet in de nacompetitie? Maar welke ploeg wel? Enkel Anderlecht zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties