Leye: "Met mij erbij had Zulte Waregem kampioen kunnen worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Leye: "Met mij erbij had Zulte Waregem kampioen kunnen worden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye vertrekt na het seizoen wellicht bij Zulte Waregem. De 31- jarige aanvaller viel op een ongelukkig moment uit en pakt wellicht voor het tweede seizoen op rij naast een prijs aan de Gaverbeek.

Francky Dury kon een hele poos geen beroep doen op Leye, en voorin miste Essevee op een gegeven moment een aanspeelpunt. “Ik wil niet pretentieus klinken, maar ik had wel iets kunnen bijbrengen. Op sommige momenten misten we een afwerker. De vorm die Sylla nu heeft, had hij niet in januari”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Met mij erbij hadden we misschien meer punten kunnen pakken en kampioen kunnen worden.” Maar de aanvaller voegt daar meteen aan toe dat ook het vertrek van een andere sterkhouder een grote rol speelde. “Wat als Malanda was gebleven? Dat weet je allemaal niet.”

"Ik praat niet over aanbiedingen"

Waar Leye volgend seizoen speelt is nog lang niet duidelijk, al lijkt het niet meer aan de Gaverbeek te zijn. “Ik praat niet over andere aanbiedingen. Zolang het seizoen loopt, heb ik respect voor de club waarbij ik speel.”

“Ik praat met Essevee en met niemand anders. Het is nog niet over, we zijn de discussie gewoon gestopt. Omdat het te lang aansleept. En ik aanvaard alles zoals het loopt. Als het niet lukt, lukt het niet. Maar alles ligt nog open.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties