Olympia krijgt make-over: Wi-Fi, betaalkaarten en Experience Shop

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Olympia krijgt make-over: Wi-Fi, betaalkaarten en Experience Shop
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zondag staat de laatste (thuis)wedstrijd van Club Brugge op het programma. Olympia zal vervolgens echter geen verlaten site worden. Het Jan Breydelstadion ondergaat immers een serieuze opsmukbeurt. "We hebben geluisterd naar onze fans", klinkt het bij Vincent Mannaert.

Het Jan Breydelstadion is niet meteen het toonbeeld van modernisme. Club Brugge heeft dan wel plannen om een gloednieuwe voetbaltempel neer te poten, maar wil de fans in de tussentijd ook alle comfort aanbieden. "Het wordt volgend seizoen nog leuker om een fan van blauw-zwart te zijn", klinkt het op de webstek van de West-Vlamingen.

Club organiseerde onlangs immers een bevraging omtrent het stadion. Zo'n tienduizend fans gaven hun mening. "En we hebben geluisterd", aldus Vincent Mannaert. "Club was geïnteresseerd in de mening van de fans. Op basis van de enquêtes hebben we dan ook beslist om in bepaalde zaken te investeren."

We hebben geluisterd naar onze fans

In de Noordtribune zal er volgend seizoen een Experience Shop verschijnen. Er zal onder meer een gloednieuwe fanshop en een museum worden in ondergebracht. Verder wordt ook het sanitair vernieuwd in het stadion en zal de fan de belevenissen kunnen delen via zijn smartphone. Er zal immers Wi-Fi beschikbaar zijn in het volledige stadion.

Maar dat is niet alles. Blauw-zwart ging ook eens spieken binnen de landsgrenzen en gaat KAA Gent achterna met het systeem van betaalkaarten. Het komt er dus op neer dat de fans hun pintje of hamburger niet meer cash moeten betalen, maar dat zullen kunnen doen met een Clubcard. Er is zelfs meer: bij het aanschaffen van een abonnement staat er zelfs al meteen tien euro op die betaalkaart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties